2013. július 5., péntek

Kritika #7



Ízelítő a történetből:

Olyan gyorsan szedte a lépcsőket, amilyen gyorsan csak lábai bírták. A régi építmény csúszott és szörnyen ki voltak csorbulva a fokok. Térdei meg-megrogytak, félő volt elveszti egyensúlyát és lebucskázik rajta. Az arany palást is gátolta őt a mozgásban, meg a páncélsodrony, amit teste védésére viselt. Lassította a kard és a fél vállán átvetett számszeríj.  
Nincs idő, gyorsabban! Már nincs sok ideje hátra.  
Bíztatta magát miközben nyargalt lefele.    
Nem veszíthetem el a fejem, nyugodtnak kell lennem, nem reagálhatok érzelmileg… 
 Az utolsó lépcsőfokokat kettesével szedte, majd megugrotta az utolsó pár métert. A kezében lévő kupa az ugrás hatására nagyot rázkódott, és a tartalma fele kiloccsant, beterítve vele az arany lovagi ruhát. Végigrohant a folyosón, menet közben levetette magáról a számszer íjat, és a köpenyt, megszabadulva terheitől könnyebben cikázott a pincerendszer oszlopai között. Szörnyen émelygett, nem az éhségtől, vagy szomjúságtól nem is a félelemtől, hiszen szinte nem is ismeri ezt a szót, kinevelték belőle az évek során. Viszont elég sok vért vesztett, nem sikerült túl jól a vágás. De muszáj volt meg tennie, még ha tudja, hogy nem helyes, ami tesz, hiszen hagynia kellene meg halni.   
A vér kötelez…

Személyes vélemény:

Egyszerre rémisztő és lenyűgöző a történet. Már a Prológus felcsigázott. Annyira magával ragadtak a sorok. Olyan volt, mintha egy híres író művét olvasnám. Összeszedett, szépen fogalmazott és nem elsietett. Csak annyit árul el, amennyit kell. Szinte elvesztem a történet világában.
Az egyik kedvenc szereplőm Draven. A karaktere annyira fantasztikusan van kitalálva, hogy csak ámulok és bámulok.
Ez a történet szerintem a jövőben nagyon sok olvasót vonzani fog. Hiszen a vámpír -, és egyéb faj kedvelők számára lett kitalálva.

Kedves Stephanie&Sopianae! Gratulálok a történetetekhez. Egyszerűen lenyűgöző. Nem találok rá szavakat. Remélem, hogy a közel jövőben is olvashatok tőletek fantasztikus történeteket. 

Üdvözlettel:
Molly Schmidt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése